Luja täydensi hallitustaan

Lujan yhtiökokous on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen Lujan hallituksen uudeksi jäseneksi.

Hille Korhonen. Kuva: Luja

Korhonen on toiminut muun muassa Nokian Renkaat oyj:n ja Alko oy:n toimitusjohtajana. Nokian Renkaiden toimitusjohtajana hän toimi vuosina 2017-2020  ja Alkon toimitusjohtajana vuosina 2012-2017.

Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja tekniikan lisensiaatti Teknillisestä korkeakoulusta. Hänet on myös promovoitu Tampereen yliopiston kauppatieteiden kunniatohtoriksi.

Korhonen on syntynyt vuonna 1961.

Tiedotteen mukaan hänellä on yli 20 vuoden kokemus merkkituotteista, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä teollisuusyritysten ja toimitusketjujen uudistamisesta.

Korhosella on myös pitkä kokemus hallitustehtävistä eri pörssiyhtiöissä, valtionyhtiössä, eläkerahastoissa ja teollisuudessa. Hän on toiminut muun muassa Nokian Renkaat oyj:n, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö llmarisen sekä Lassila & Tikanoja oyj:n hallituksissa. Tällä hetkellä hän vaikuttaa Lujan lisäksi myös Harvian hallituksessa.

”Hille Korhosen myötä saamme hallitukseen lisää asiakkuus- ja vastuullisuusosaamista sekä vahvan kokemuksen teollisuudesta ja toimitusketjujen hallinnasta. Toivotan Hillen lämpimästi tervetulleeksi hallitukseen”, Lujan hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki sanoo.

Lujan hallituksen jäseninä jatkavat Timo U. Korhonen, Reijo Karhinen, Mirja Vainikainen, Davide D’Incau ja puheenjohtajana Timo Kohtamäki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Luja täydensi hallitustaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat