Rahastoyhtiö: ”Uusien hoivakiinteistöjen hankealoitukset ovat normaalia merkittävästi alhaisemmalla tasolla”

Pörssilistattu rahastoyhtiö Titanium keskeyttää väliaikaisesti uusien merkintöjen vastaanottamisen Titanium Hoivakiinteistö -erikoissijoitusrahastoonsa.

Yhtiö perustelee päätöstään sillä, että rahastomerkinnät ovat kehittyneet viime aikoina erityisen myönteisesti ja samanaikaisesti uusien hoivakiinteistöjen hankealoitukset ovat normaalia merkittävästi alhaisemmalla tasolla muun muassa sote-uudistamisen ennustamattomuudesta ja hankintarajoituslaista johtuen.

Titaniumin mukaan kiinnostus suomalaisia hoiva- ja yhteiskuntakiinteistöjä kohtaan on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, eikä edes koronaviruspandemiasta aiheutunut epävarmuus ole heikentänyt kiinteistöluokan houkuttelevuutta. Yhtiö jatkaa Titanium Hoivakiinteistön sijoitustoimintaa suunnitelman mukaisesti, ja rahasto tulee loppuvuoden aikana ostamaan uusia kiinteistöjä sekä jatkamaan käynnissä olevia ja uusia kehitys- ja rakennushankkeita.

Titanium kaavailee toteuttavansa hoivakiinteistörahastoonsa uusia merkintöjä jälleen 31. elokuuta alkaen. Yhtiö myös pidättää itsellään oikeuden aikaistaa seuraavaa merkintöjen vastaanottamista. Normaalisti yhtiö ottaa merkintöjä vastaan kerran kuukaudessa kunkin kuun viimeisenä pankkipäivänä.

Helmikuun kuukausikatsauksen mukaan Titanium Hoivakiinteistö -rahaston koko oli 641 miljoonaa euroa ja sillä oli 145 kohdetta, joiden pinta-ala oli noin 201000 neliömetriä. Niiden vuokrausaste oli 99,7 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rahastoyhtiö: ”Uusien hoivakiinteistöjen hankealoitukset ovat normaalia merkittävästi alhaisemmalla tasolla””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat