Kokeile kuukausi maksutta

Ruotsalaisyhtiön omistus Constissa ylitti kymmenyksen

Ruotsalainen rahastoyhtiö Elementa Management on tehnyt liputusilmoituksen, jonka mukaan sen omistusosuus korjausrakentaja Constissa on 8. maaliskuuta ylittänyt kymmenen prosenttia.

Kuva: Consti

Elementa ilmoittaa omistavansa nyt 787570 Constin osaketta. Nämä osakkeet oikeuttavat 10,02 prosentin osuuteen Constin koko osakemäärästä ja äänioikeudesta. Elementan aiempi omistusosuus suomalaisessa rakennusyhtiössä oli 8,41 prosenttia. Constin osakkeiden kokonaismäärä on 7858267 kappaletta.

Ilmoituksensa perusteella Elementa näyttäisi nousseen Constin toiseksi suurimmaksi yksittäiseksi omistajaksi vain hivenen pienemmällä osakemäärällä kuin kärjessä oleva Lujatalo. Constin nettisivujen mukaan Lujatalolla oli helmikuun lopussa 790000 osaketta, jotka oikeuttivat 10,05 prosentin osuuteen Constin koko osakekannasta. Elementan hallussa oleva osakemäärä on nyt vain 2430 kappaletta pienempi kuin Lujatalon.

Vielä helmikuun lopussa jaettua kakkospaikkaa Constin suurimpien omistajien listalla pitivät Ilkka Herlinin sijoitusyhtiö Wipunen Varainhallinta ja Heikki Herlinin sijoitusyhtiö Heikintorppa, joilla molemmilla oli 750000 osaketta ja 9,54 prosentin osuus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruotsalaisyhtiön omistus Constissa ylitti kymmenyksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat