Kokeile kuukausi maksutta

Evli kevensi selvästi omistustaan Constissa

Evli Pankki on ilmoittanut, että sen rahastoyhtiö on vähentänyt huomattavasti omistustaan korjausrakentaja Constissa.

Evli Rahastoyhtiö oy:n hallinnoima omistusosuus Constissa on maanantaina 16. elokuuta tehtyjen kauppojen jälkeen painunut 3,85 prosenttiin. Sillä on nyt hallinnassaan yhteensä 302625 Constin osaketta.

Edellisessä niin sanotussa liputusilmoituksessa Evli oli ilmoittanut omistamiensa Constin osakkeiden määrän vastanneen 5,85 osuutta korjausrakentajan kaikista osakkeista. Constin nettisivujen mukaan Sijoitusrahasto Evli Suomi Pienyhtiöt oli heinäkuun lopussa 5,38 prosentin omistusosuudellaan korjausrakentajan viidenneksi suurin osakkeenomistaja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Evli kevensi selvästi omistustaan Constissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat