Kokeile kuukausi maksutta

Laura Pyy opiskelee työssään energiamanageriksi – ”Ihan kaikkeen ei koulu anna valmiuksia”

Laura Pyy on elementissään seuratessaan S-ryhmään kuuluvien kiinteistöjen energiankulutusta ja taloteknisten laitteiden toimintaa. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa työn ja opintojen yhdistämisen, mutta aikaansaava luonne ehtii silti mukaan myös opiskelijoita palvelevaan yhdistystoimintaan.

Tulevaisuuden energiamanageri Laura Pyy Radisson Blu Plaza hotellin konehuoneessa varmistamassa, että kaikki toimii suunnitellusti. Kuva: Jussi Helttunen

Laura Pyy oli jo valmiiksi töissä S-ryhmän palveluksessa, kun hän syksyllä 2020 aloitti työnsä ohella monimuoto-opinnot Metropolia ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän on asiantuntijaharjoittelussa, jossa hän yhdessä kollegansa, energiamanageri Jani Vitikan kanssa perehtyy S-ryhmän kiinteistöihin ja niiden teknisiin järjestelmiin.

”Olemme esihenkilöni Toni Lehkosen kanssa määritelleet minulle oppimistavoitteet, ja koska itse haluan painottaa opintojani talotekniikassa energiapuolelle, niin sen vuoksi toimin tällä hetkellä energiamanagerin kollegana. Samalla teen töitä myös rakennushankkeissa, jotta näen ja tutustun koko alaan ja myös lvia-puoleen energiatekniikan lisäksi”, Pyy kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Laura Pyy opiskelee työssään energiamanageriksi – ”Ihan kaikkeen ei koulu anna valmiuksia””

Viimeisimmät näkökulmat