Kokeile kuukausi maksutta

Ihmisten johtamista ei saa unohtaa digitaalisten työkalujen kaudella – Tehon takana on psykologinen turva

Innostus, ilo ja motivaatio kuuluvat Visonin projektikonsultoinnista vastaavan ja digitaalisuuden mahdollisuuksiin perehtyneen Miika Ronkaisen puheessa, kun hän kertoo työstään.

Miika Ronkainen. Kuva: Liisa Takala

Tekemisen kiihdyttäminen positiivisella tavalla, ”draivaaminen” ja syvä yhteistoiminnan edistäminen toistuvat hänen puheissaan. Ihmisten johtamista ei saa unohtaa digitaalisten työkalujen aikakaudella.

”Työssäni on tärkeää löytää keinot, joiden avulla saadaan koko rakentaminen toimimaan paremmin. Puhutaan niin prosesseista kuin ihmisistäkin sekä myös siitä, miten tieto virtaisi paremmin ja miten sitä jaetaan läpinäkyvästi. Miten luodaan yhteistä tilannekuvaa ja käytetään erilaisia (digitaalisia) työkaluja vielä paremmin tekemistä tukemassa. Päämääränähän on auttaa työmaata toimimaan paremmin.”

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Ihmisten johtamista ei saa unohtaa digitaalisten työkalujen kaudella – Tehon takana on psykologinen turva”

  1. Erittäin hyvä asia, että rakentamisessa aletaan nostamaan ihmislähtöistä tekemistä esiin. Sen merkitys nousee erityisesti milleniaalien ja Z-sukupolven myötä. Nuoremmat tekijät eivät enää arvosta sitä suoraan ylhäältä annettua ohjausta. Kaikilla on halu vaikuttaa, mikä luonnollisesti nostaa sitoutumista tavoitteisiin.

Viimeisimmät näkökulmat