Kokeile kuukausi maksutta

Hemsö osti Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan – lisää vielä tulossa

Hemsö ja Kymsote-Kiinteistöt tekevät tiloista 20-vuotisen pääomavuokrasopimuksen.

Kouvolan Kuusankoskella sijaitsevan sairaalan pinta-ala on 8 800 neliömetriä. Vuonna 2006 valmistuneessa sairaalassa toimii viisi aikuispsykiatrista osastoa, nuorisopsykiatrian osasto, lastenpsykiatrian osasto ja Kouvolan lastenpsykiatrian poliklinikka sekä toiminnallisen kuntoutuksen yksikkö. (Kuva: Misa Kannos)
Kuuntele juttu

Yhteiskuntakiinteistöihin sijoittava kiinteistöomistaja Hemsö ostaa Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan Kymsote-Kiinteistöiltä. Kauppa kattaa sairaalarakennuksen ja tontin, ja sen arvo on 13,7 miljoonaa euroa.

Kouvolan Kuusankoskella sijaitsevan ja vuonna 2006 sairaalan pinta-ala on 8 800 neliömetriä. Hemsö ja Kymsote-Kiinteistöt tekevät tiloista 20-vuotisen pääomavuokrasopimuksen.

Myynnin taustalla on Kymenlaakson sotekuntayhtymä Kymsoten hallituksen toimeksianto selvittää myytäviä sairaala- ja muita kiinteistöjä.  Kouvolan kaupunginvaltuusto päätti syyskuussa, että kaupunki myy useita kiinteistöjään Hemsölle. Kaupan eteneminen on vielä auki.

Hemsö omistaa Suomessa noin 185 000 neliötä sairaala- ja hoivakiinteistöjä, joihin kuuluu sairaalakohteita muun muassa Turussa ja Oulussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hemsö osti Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan – lisää vielä tulossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat