Kokeile kuukausi maksutta

Uponor sulkee paineputkia valmistavan tehtaan

Tehdas sijaitsee Middelfartissa Tanskassa.

Uponor on päättänyt sulkea paineputkien valmistamiseen erikoistuneen tuotantolaitoksensa Middelfartissa, Tanskassa. Tuotantolaitos on osa Uponorin infrastruktuuridivisioonaa, Uponor Infraa.

Tuotantolaitos suljetaan vuoden 2022 neljännen neljänneksen aikana ja sen sulkeminen vaikuttaa noin 40 työntekijään.

Uponor Infra -divisioonan tuotantolaitos Middelfartissa on erikoistunut paineputkien valmistamiseen Tanskan markkinaa varten. Strategisen arvioinnin seurauksena Uponor on päättänyt sulkea Middelfartin tuotantolaitoksensa.

”Middelfartin tuotantolaitoksen työntekijät ovat äärimmäisen osaavia ja ammattitaitoisia. Valitettavasti liiketoiminta ei kuitenkaan onnistunut saavuttamaan sille asetettuja kannattavuustavoitteita. Tämän seurauksena olemme päättäneet sulkea tuotantolaitoksen ja toimittaa jatkossa tuotteet Tanskan markkinoille Ruotsissa, Suomessa ja Puolassa sijaitsevilta tuotantolaitoksiltamme”, sanoo tiedotteessa Uponor Infran johtaja Sebastian Bondestam.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uponor sulkee paineputkia valmistavan tehtaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat