Kokeile kuukausi maksutta

Teräsrakennetohtori Olli Kaitilan ura vei Otaniemestä Saksaan – Työkulttuurissa tuli vastaan yllättäviäkin piirteitä

Tekniikan tohtori Olli Kaitila teki tutkijanuran Suomessa ja lähti rakenteellisen paloturvallisuuden asiantuntijaksi Berliiniin Saksaan. Ennakkoluuloton urahyppy vei toisenlaiseen työkulttuuriin, jota koskevien ennakkokäsitysten takaa löytyi myös yllättäviä piirteitä.

 

Teknillisessä korkeakoulussa tekniikan tohtoriksi ohutlevyrakenteista väitellyt Olli Kaitila lähti aikanaan rakennusalalle isänsä, varhain edesmenneen Heikki Kaitilan jalanjäljissä. Työura rakennustekniikan parissa ei kuitenkaan ollut Olli Kaitilalle itsestään selvä valinta. Vuoden päivät hän opiskeli englantilaista filologiaa, johon perehtyminen ei kuitenkaan tuntunut elämäntyön arvoiselta ratkaisulta.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teräsrakennetohtori Olli Kaitilan ura vei Otaniemestä Saksaan – Työkulttuurissa tuli vastaan yllättäviäkin piirteitä”

Viimeisimmät näkökulmat