Kokeile kuukausi maksutta

Ramboll kasvatti liikevaihtoaan Suomessa

Rambollin orgaaninen kasvu vuoden 2023 ensimmäisellä puolikkaalla oli 9,2 prosenttia. Kasvua siivittivät etenkin uusiutuvaan energiaan ja ympäristöliiketoimintaan liittyvät kestävän kehityksen ratkaisut sekä vahva tulos erityisesti Tanskassa.

Rambollin Raptor-mittausjärjestelmän perävaunu sisältä. Kuva: Daniel Wallenius

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Rambollin kasvu jatkui vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla. Yhtiön ebita-marginaali parani vertailuajankohdasta. Yrityksen tilauskanta on vakaa kaikilla markkinoilla, ja konserni odottaa orgaanisen kasvun jatkuvan hyvänä ja koko vuoden voittomarginaalin olevan vähintään viime vuoden tasolla.

Ramboll-konsernin liikevaihto oli 1 129 miljoonaa euroa vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla, kasvua 7,1 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Orgaaninen kasvu oli 9,2 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll kasvatti liikevaihtoaan Suomessa”

Viimeisimmät näkökulmat