Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajapäällikkö

Hyvinkään kaupunki
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2023 Hae viimeistään 3.12.2023

Hyvinkään kaupungin tilakeskuksessa työskentelee reilu 50 kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista. Olemme vastuullinen, dynaaminen ja rohkea kiinteistöalan toimija. Vastuullamme on Hyvinkään kaupungin palvelukiinteistöjen hallinta, kunnossapito ja uudis- ja peruskorjaushankkeiden toteuttaminen. Meille työyhteisö ja työssä viihtyminen on tärkeää. Panostamme tilakeskuksessa vahvasti toimintojen digitalisointiin.

Tilakeskus hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme rakennuttajapäällikköä tilaajan tiimiin toteuttamaan Hyvinkään kaupungin lähivuosien rakennushankkeita. Hyvinkään kaupunki investoi lyhyessä ajassa suoraan ja kaupungin omistamien yhtiöiden kautta yli 100 milj. euroa talonrakennushankkeisiin. Näiden hankkeiden toteuttamiseen tarvitsemme rautaista rakentamisen osaajaa.

Hyvinkään kaupungilla on samaan aikaan käynnistymässä useita merkittäviä rakennushankkeita – Hyvinkään monitoimihalli, Paavolatalo sekä Hangonsillan uusi koulu ja päiväkoti uudisrakennushankkeet sekä uimalan peruskorjauksen suunnittelu. Tämän lisäksi toteutamme vuosittain useita muita uusis- ja peruskorjaushankkeita. Rakennuttajapäällikkön työtehtävät liittyvät ensisijaisesti monitoimihallihankkeeseen, mutta työhön voi kuulua myös muiden hankkeiden toteuttamiseen liittyviä työtehtäviä.

Rakennuttajapäällikkö toimii hankkeen projektipäällikkönä tai vastaa jonkin hankkeen osa-alueen läpiviennistä. Tehtävässä vastataan hankkeen etenemisestä ja raportoinnista tilakeskuksen ja teknisen toimialan johdolle, kaupungin johdolle sekä eri sidosryhmille.

Kaupungin rakennushankkeissa painottuu elinvoima, kulttuuri ja liikunta. Tehtävää täytettäessä eduksi katsotaan liikuntarakennusten ja/tai tapahtumarakennusten sekä oppilaitosrakennusten uudisrakentamisen kokemus.

Rakennuttajapäällikkönä tehtäväsi on varmistaa, että hankkeet toteutuvat aikataulussa, budjetissa sekä vastaavat eri käyttäjätahojen odotuksia ja tarpeita. Tehtävässä onnistuminen edellyttää rakennuttamisen projektinhallinnan osaamista mm. dokumenttienhallinta ja aikatauluohjaus, kokemusta kustannuslaskennasta tai kustannusohjauksesta, yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) ja julkisen hankintamenettelyn tuntemusta, julkishallinnon ja sen toimintatapojen tuntemusta, O365 -ohjelmistojen hallintaa, suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kaupungin rakennushankkeisiin osallistuu henkilöstöä monipuolisesti Hyvinkään tilakeskuksesta ja kaupungin muusta organisaatiosta. Työtehtävässä onnistumisen tukena on laaja kollega- ja sidosryhmäverkosto.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. rakennusinsinööri tai DI, sekä työkokemusta rakennuttamisesta.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.
Työpisteenä on Hyvinkään kaupungintalo. Työsuhteessa on hybrityömahdollisuus.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.12.2026 saakka.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.12.2023 klo 23.59 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 546722)

Odotamme hakemustasi!

www.visithyvinkaa.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat