Kokeile kuukausi maksutta

Suunnitteluinsinööri

Porin kaupunki
Sijainti Pori
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2024 Hae viimeistään 30.4.2024

Porin kaupungin Teknisen toimialan infrajohtamisen toimintayksikköön haetaan suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme ammattitaitoista henkilöä täydentämään tiimimme asiantuntemusta.

Suunnitteluinsinööri osallistuu kaupungin omana työnä tehtävien liikenne- ja yleisten alueiden katu-, liikenteenohjaus- ja rakennussuunnitelmien laatimiseen niihin liittyvine oheistehtävineen, mukaan lukien koneohjausmallit sekä toimielin- ja viranhaltijapäätösten valmistelu. Tehtäväkenttä sisältää myös päätöksentekoa muun muassa katusuunnitelmien periaateratkaisuista sekä rakentamisvaiheen toteuttamisratkaisuista yhdessä muiden suunnitteluinsinöörien kanssa. Suunnitteluinsinöörin tehtäviin sisältyvät lisäksi suunnitelmiin liittyvät asiantuntija-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutehtävät. Lopullinen tehtäväkuva muotoutuu hakijan erityisosaamisen mukaan.

Edellytämme kokemusta infran suunnittelusta, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, omatoimisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, tai sitä vastaavan tason rakennus- tai yhdyskuntatekniikan koulutus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ammattialalisää, joka on 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, kun lisän saamisen edellytykset täyttyvät. Henkilökohtainen lisä on 5,69 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, jos lisän saamisen edellytykset täyttyvät.

Tehtävän palkkauksessa on mahdollisuus käyttää määräaikaista kymmenen prosentin rekrytointilisää, joka maksetaan kahdessa erässä siten, että erien suuruus on noin 2114,00 €.

Me Porin kaupungilla huolehdimme henkilöstömme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä erilaisia lajikokeiluja. Työyhteisömme jäsenillä on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko suunnitteluinsinöörin työstä? Täytä sähköinen hakemus täältä > löytyvästä linkistä, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tiedustelut:
Investointipäällikkö Sanna Välimäki p. 044 701 4180
Liikenneinsinööri Eija Riihimäki p. 044 701 0262

Hakuaika päättyy  30.4.2024  klo 15:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat