Työpäällikkö

Arkta Rakennus Oy
Sijainti Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2021 Hae viimeistään 14.11.2021

Haemme kovaa osaajaa, usean vuoden vankalla kokemuksella. Olet jo ansainnut kannuksesi useilla eri työmailla, etkä pelkää uusiakaan haasteita asuntorakentamisen parissa.

Tarjoamme vakityön ja mielenkiintoisia projekteja sekä mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa ja kasvavassa Arkta-konsernissa. Tule mukaan hyvään tiimiimme. Aloitamme haastattelut ja valinnat jo hakuaikana.

Haemme Arkta Rakennus Oy:lle työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Palveluihimme kuuluvat mm. kerros- ja rivitalorakentaminen. Perheyhtiönä Arktan toimintaa on koko yli sen 30-vuotisen historian leimannut pitkäjänteisyys ja vastuullisuus. Asuntokohteiden suunnittelussa ja toteutuksessa painotetaan ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavien materiaalien, työtapojen ja järjestelmien käyttöä. Heidän tavoitteenaan on aina tyytyväinen asukas, joka asuu viihtyisässä naapurustossa ja sijoittajankin näkökulmasta houkuttelevalla sijainnilla.

Työpäällikkönä johdat kerrostalohankkeiden rakentamista sekä vastaat vuosikorjauksien toteuttamisen johtamisesta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä hankinnan, suunnittelunohjauksen, työmaatoimihenkilöiden ja asiakkaidemme kanssa.

Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus sekä useamman vuoden työkokemus työnjohdosta ja työpäällikköä vastaavista tehtävistä. Tule meille hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään rakennuttamisyksikköämme.

Vahvuuksiasi ovat itsenäinen, suunnitelmallinen ja tuloshakuinen työskentelyote, myös erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat sinulle luontaisia. Viihdyt työmaalla, ja tuet päivittäin työmaahenkilöstöä arjen pulmissa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja sekä innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä. Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtäsi, vastuuta ja vapautta.

Hakuaika päättyy 14.11.2021. Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi