Vastaava työnjohtaja

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Keski-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 26.4.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Haemme Keski-Suomen alueen työmaille

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaava työnjohtaja vastaa VRP:llä työmaan laadukkaasta ja kannattavasta toteutuksesta. Sovit hyvin tehtäviin, mikäli haluat menestyä, kehittää ja kehittyä sekä mahdollisesti osoitat jo jonkin verran näyttöjä menestymisestä vastaavanlaisessa tehtävässä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä omaat laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen työmaan johtaja sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja suunnittelet työmaan etenemistä sekä omia tehtäviäsi ennakoivasti. Tehtävässä raportoit työpäällikölle. Tiimiisi kuuluvat esimiehesi lisäksi asuntokohteissa hankekehityspäällikkö ja kaikissa kohteissa tuotantoinsinöörit ja työmaamestarit. Haemme vastaavaa työnjohtajaa sekä käynnissä oleviin että alkaviin kohteisiimme Jyvässeudun alueella.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat mahdollisuuden näyttää, käyttää ja osoittaa osaamistasi. Hyvän Rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan työympäristössään muille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine ja olemme ammattitaidostamme ylpeitä. Kehitämme tapaamme toimia sekä työkalujamme määrätietoisesti – hyödynnämme tietomallia kohteissamme sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen jalanjäljen hallinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

Keski-Suomen alueella VRP rakentaa uusia asuntoja ja toimitiloja sekä korjaa vanhoja. Asuntorakentamisen puolella VRP:llä on projekteja alkamassa mm. Väinölänrannan, Kangasrinteen sekä Keljon alueilla. Tarjoamme monipuolista sekä pidemmällä aikajaksolla toteutuvaa työkantaa, ja monipuolisia työtehtäviä tuleville vuosille. Lisätietoja Kangasrinteen vahvistuneesta kaava-alueesta löydät: kangasrinne.fi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Miika Savolta p. 0400 364 841.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.5.2021 mennessä osoitteeseen miika.savo@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi