Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 17.1.2020 Hae viimeistään 31.1.2020

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA JA TYÖNJOHTAJA

TEH-Yhtiöt on nopeasti ja kannattavasti kasvava julkisivujen uudis- ja korjausrakentamiseen keskittynyt yhtiö. Vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito rakennusalalta ovat luoneet tehokkaan ja asiakkaita hyvin palvelevan toimintamallin. Toimintamme perusta on ”kerralla kuntoon” periaate, joka varmistetaan tiukalla mittaroinnilla sekä sisäisillä auditoinneilla. Helsingin toimipisteemme lisäksi yhtiöllä on päätoimipiste Turussa on sekä toimipiste Porissa. Lisäksi yhtiöllä on rakennushenkilöstön rekrytointiin perustettu yhtiö. 2020 konserni tavoittelee 20 miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistämme noin 150 henkilöä vuoden aikana.

Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudun julkisivukorjaustyömaille vastaavia työnjohtajia sekä työnjohtajia. Tarjolla on loistava mahdollisuus sinulle, jolla etsit mahdollisuutta käyttää hankittua ammattitaitoasi ja osaamistasi yrittäjämäisessä ja ketterässä organisaatiossa. Pyrimme siihen, että onnistuessamme yhdessä, edessäsi ovat työelämäsi parhaat vuodet ura- ja ansiokehityksen osalta.

Vastaat työmaiden, turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti yhdessä projektipäällikön kanssa.

Kehität kanssamme työmaiden tuloksellista toteuttamista ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet oma-aloitteinen, luotettava ja lujahermoinen rakentaja, tiimipelaaja ja voittaja. Autat kehittämään ja tehostamaan perinteisiä toimintatapoja sekä prosesseja. Suunnittelet asioita ennakkoon ja osaat organisoida sekä neuvotella projekteja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • Alalle soveltuva koulutusta esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri
  • Aiempaa työnjohtokokemusta korjausrakennustyömaalta
  • Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
  • Mahdollisuutta liikkua omalla autolla työmaiden välillä

Kerro meille itsestäsi ja uratoiveistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä sähköpostilla os. sami.kujamaki@tehsaneeraus.fi

Puhelimitse lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Sami Kujamäki, 040 537 0971.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi