SRV myy Derby Business Parkin ruotsalaiselle kiinteistösijoitusrahasto Niamille. Myyty kokonaisuus koostuu kolmesta toimistotornista ja pysäköintilaitoksesta. Viime vuonna valmistunut Derby Business Park sijaitsee Espoon Perkkaalla Turunväylän varrella Leppävaaran yrityskeskittymässä.

Niam ostaa Derby Business Parkin SRV:ltä

SRV myy Derby Business Parkin ruotsalaiselle kiinteistösijoitusrahasto Niamille. Myyty kokonaisuus koostuu kolmesta toimistotornista ja pysäköintilaitoksesta. Viime vuonna valmistunut Derby Business Park sijaitsee Espoon Perkkaalla Turunväylän varrella Leppävaaran yrityskeskittymässä.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Derby Business Park on lähes täyteen vuokrattu. Toimistalokokonaisuuteen ovat sijoittuneet muun muassa SRV:n oma pääkonttori sekä Siemensin Suomen-pääkonttori.

”Derbyn korkea vuokrausaste ja vahva kassavirta tarjosivat mahdollisuuden vapauttaa tasettamme tukemaan suurhankkeittemme käynnistymistä”, SRV:n hankekehityksestä vastaava varatoimitusjohtaja Timo Nieminen sanoo.

Derby Business Park on ympäristösertifioitu korkeimmalle eli Leed Platina -tasolle erityisesti energiatehokkuutensa ansiosta. SRV:n mukaan kiinteistö on ensimmäinen maalämmöllä toimiva toimistokiinteistö Suomessa. Käyttökustannukset ovat energiatehokkuuden ansiosta 20 prosenttia alemmat kuin verrokkikiinteistöissä.

”Kiinteistökokonaisuus sijaitsee kehittyvällä Perkkaan yritys- ja asuinalueella, vain vajaan 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Myös Leppävaaran asemalta on yhteydet Derbyyn. Meillä on tarkoitus rakentaa Derbyn lähiympäristöön tällä vuosikymmenellä lisää toimitilaa ja asuntoja”, Nieminen toteaa.

Catella Property Oy toimi kaupassa välittäjänä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Niam ostaa Derby Business Parkin SRV:ltä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi