Kokeile kuukausi maksutta

Jatke toteuttaa Vehon autotalon Vantaan Koivuhakaan

Jatke Oy aloittaa marraskuussa Veho MB Airport -autotalon rakennustyöt Vantaan Koivuhaassa. Kohde valmistuu tammikuussa 2016. Laajuudeltaan uusi rakennus on noin 12 000 bruttoneliömetriä.

Jatke Oy vahvisti kesällä toimintaansa uudella toimitilaorganisaatiolla, joka toteuttaa Vantaan Koivuhakaan rakennettavan autotalorakennuksen projektinjohtourakkana.

”Olen erittäin iloinen tästä uudesta aloituksesta ja saamastamme luottamuksesta. Tämä on tiimillemme oiva tilaisuus näyttää osaamisemme”, toteaa Jatkeen Uudenmaan ja Hämeen alueen toimitilarakentamisen johtaja Pauli Karjalainen.

Veho MB Airport, Mercedes-Benzin lippulaivamyymälä, tulee näkyvälle paikalle Tuusulantien varteen.

”Lentokentän alueesta on muodostunut työpaikka-, palvelu- ja liikennevirtojen keskittymä, kuten aikanaan tonttia hankittaessa oletettiinkin. Tällä hetkellä Suomi elää valitettavasti edelleenkin taantumassa, joten nyt katsottiin olevan oikea hetki rakennuttaa. Hintataso on kohtuullinen eikä huono asia ole sekään, että työmaa työllistää koko joukon rakennusalan ammattilaisia” Veho Group Oy Ab:n talousjohtaja Anssi Räsänen toteaa.

Veho MB Airportin suunnittelun pohjana on käytetty Daimlerin omaa konseptitaloa Nürnbergissä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke toteuttaa Vehon autotalon Vantaan Koivuhakaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat