Kokeile kuukausi maksutta

YIT ja Caverion toteuttavat yhdessä koulun elinkaarihankkeen Espoossa

YIT ja Caverion ovat allekirjoittaneet sopimuksen Espoon kaupungin kanssa Päivänkehrän koulun peruskorjauksen ja laajennuksen toteuttamisesta elinkaarimallilla. Molempien yhtiöiden osalta sopimuksen arvo on noin 14 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkaa syksyllä 2015.

YIT ja Caverion ovat allekirjoittaneet sopimuksen Espoon kaupungin kanssa Päivänkehrän koulun peruskorjauksen ja laajennuksen toteuttamisesta elinkaarimallilla. Molempien yhtiöiden osalta sopimuksen arvo on noin 14 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkaa syksyllä 2015.

Päivänkehrän koulun perusparannus käsittää nykyisen vuonna 1975 valmistuneen koulurakennuksen täydellisen modernisoinnin ja kaikkien teknisten järjestelmien uusimisen. Lisäksi hanke sisältää koulun laajennuksen. Vuonna 2017 valmistuvan rakennuksen bruttoala on noin 7 400 neliömetriä, johon sisältyy noin 2 500 neliömetrin laajennusosa. Hankkeen suunnittelu käynnistyy välittömästi.

Elinkaarihanke käsittää rakennustöiden valmistuttua myös kohteen hoidon, huollon ja kunnossapidon 20 vuoden palvelujakson ajan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT ja Caverion toteuttavat yhdessä koulun elinkaarihankkeen Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat