Kokeile kuukausi maksutta

Caverion toimittaa putkistoja Äänekosken biotuotetehtaalle

Caverion on sopinut Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibre Oy:n kanssa massatehtaan ja haihduttamon putkistojen toimituksista Äänekosken biotuotetehtaaseen.

Caverion on sopinut Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibre Oy:n kanssa massatehtaan ja haihduttamon putkistojen toimituksista Äänekosken biotuotetehtaaseen.

Kyseessä on jo kolmas tilaus Caverionilta samaan kohteeseen. Nyt julkistettu putkistotoimitus, kesäkuussa 2015 julkistettu massatornisopimus sekä hiljattain sovittu korkeapaine- ja turbiinialueputkistotoimitus ovat yhteisarvoltaan noin 45 miljoona euroa.

Projektin toteutus sisältää biotuotetehtaan massatehtaan ja haihduttamon prosessiputkistojen materiaalitoimitukset, esivalmistuksen ja asennuksen. Ruostumattomasta teräksestä tehtävät putkiesivalmisteet valmistetaan pääosin Caverionin Leppävirran konepajalla ja hiiliteräsputkistot Ylivieskan konepajalla.

Kohde työllistää Caverionilta enimmillään 220 henkilöä noin vuoden ajan.

”Caverion on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, ja luotamme heidän kykyynsä hoitaa isojakin kokonaisuuksia”, Metsä Groupin biotuotetehtaan projektijohtaja Timo Merikallio kertoo.

Projektityö käynnistyy välittömästi, putkistojen esivalmistus alkaa toukokuussa ja ensimmäiset asennukset tehdään toukokuun lopussa. Kokonaisprojekti valmistuu huhtikuussa 2017. Andritz johtaa projektin teknistä toteutusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa putkistoja Äänekosken biotuotetehtaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat