Kokeile kuukausi maksutta

Paras infra-alan AMK-lopputyö on valittu

Infra-alan parhaaksi lopputyöksi on valittu ”Yhteysalusliikenne tulevaisuudessa”.

Infra-alan parhaaksi lopputyöksi on valittu "Yhteysalusliikenne tulevaisuudessa".

Työn on laatinut Turun ammattikorkeakoulun opiskelija Tapani Jaakkola.

”Työssä käsiteltiin yhteysalusliikenteen taloudellisuutta ja kannattavuutta hyvin perusteellisesti ja toimintaan liittyvät kohderyhmät oli huomioitu hyvin. Työ on osoittautunut tarpeelliseksi ja sen pohjalta on linjattu saaristoliikenteen tulevaisuutta, joten työstä saatu hyöty tilaajalle on ollut merkittävä”,  kilpailuraadin puheenjohtaja Pertti Niemi luettelee raadin perusteita.

Jaakkolan työ on tehty Turun ammattikorkeakoulussa ohjaavan lehtorin Pirjo Oksasen alaisuudessa, ja työn tilaajana on ollut Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Kunniamaininnalla palkittiin Jaana Ojala. Ojalan työ ”PDA-mittauksen ja GRLWEAP-laskennan vertailu geoteknisen murtokestävyyden avulla” on tehty Hämeen ammattikorkeakoulussa ohjaavan lehtorin Jari Mustosen alaisuudessa. Työn tilasi SSAB.

Destia on palkinnut opinnäytetöitä vuodesta 2006 lähtien ja kilpailussa palkitaan vuorovuosin yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta valmistuneet työt.

Tänä vuonna kilpailun raadissa olivat Heikki Jämsä Infra ry:stä, Juha Kaitera Rakennusteollisuudesta ja Nina Raitanen Suomen Tieyhdistyksestä sekä Esko Mälkönen. Raadin puheenjohtajana toimi Pertti Niemi Destiasta.

Ensi vuonna Destia palkitsee Paras infra-alan lopputyö -kilpailussa parhaan yliopistossa valmistuneen lopputyön.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Paras infra-alan AMK-lopputyö on valittu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat