Kokeile kuukausi maksutta

SSR sai urakoita pääkaupunkiseudulta

SSR Uusimaa on voittanut A-Kruunun järjestämän urakkakilpailun Vantaan Kivistöön rakennettavasta asuinkohteesta. Lisäksi SSR rakentaa VVO-konsernille kaksi vuokrataloyhtiötä Helsingin Vuosaareen, Ramsinrannan asuinalueelle.

SSR Uusimaa on voittanut A-Kruunun järjestämän urakkakilpailun Vantaan Kivistöön rakennettavasta asuinkohteesta. Lisäksi SSR rakentaa VVO-konsernille kaksi vuokrataloyhtiötä Helsingin Vuosaareen, Ramsinrannan asuinalueelle.

A-Kruunu Oy rakennuttaa 70 asunnon kerrostalon Vantaan Kivistöön osoitteeseen Timanttikuja 1. Kohde sijaitsee Kivistön asuinalueen sydämessä, aivan vuoden 2015 asuntomessualueen vieressä. Rakennettavan yhtiön laajuus on 3515 asuinneliötä ja 5123 bruttoneliötä.

Urakkakilpailu päättyi 6.10., ja kohteen rakennustyöt on tarkoitus aloittaa vuodenvaihteessa. Asunnot valmistuvat kevättalvella 2018.

SSR rakentaa VVO:lle kaksi taloyhtiötä

VVO rakennuttaa neljä uutta pienkerrostaloa Helsinkiin osoitteisiin Haapsalunkuja 4 ja Palmseninpolku 2. Taloihin tulee yhteensä 45 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa yksiöistä kolmioihin. Asuntojen keskipinta-ala on 59 neliömetriä.

”Työt alkoivat elokuussa 2016 maanrakennustöillä, joiden yhteydessä louhittiin suurehko määrä kalliota. Varsinaisten rakennustöiden pariin pääsimme lokakuussa, ja kohde on kokonaisuudessaan valmis joulukuussa 2017”, SSR Uusimaan rakennuspäällikkö Tapio Urpilainen kertoo.

SSR on entinen Salpausselän Rakentajat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SSR sai urakoita pääkaupunkiseudulta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat