Uutisessa, joka käsittelee asumistukimuutoksen sijoitustoimintaa kiihdyttävää vaikutusta (Rakennuslehti 20.10.2017) puhutaan virheellisesti kimppa-asunnon tukien mitoittamisesta enimmäisasumismenojen ylärajalle. Uutinen julkaistiin netissä 21.10.

Oikaisu

Uutisessa, joka käsittelee asumistukimuutoksen sijoitustoimintaa kiihdyttävää vaikutusta (Rakennuslehti 20.10.2017) puhutaan virheellisesti kimppa-asunnon tukien mitoittamisesta enimmäisasumismenojen ylärajalle. Uutinen julkaistiin netissä 21.10.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kyse on vuokran mitoittamisesta. Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan erityisavustaja Riikka Pirkkalainen toteaa, että jos kimppa-asunnon vuokra on mitoitettu enimmäisasumismenojen ylärajalle, asumistukirahat ovat valuneet ”vuokranantajien taskuihin”.

Vuokranantajan lainanlyhennysten verovähennyskelpoisuus koskee taloyhtiölainoja tietyn menettelyn perusteella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oikaisu”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi