Talotekniikkatoimija Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle.

Assemblin laajentaa toimintaansa Tampereelle

Talotekniikkatoimija Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Assemblin haluaa kasvattaa liiketoimintaansa, ja aikaisemmat jo olemassa olevat hankkeet Tampereella vaikuttivat vahvasti päätökseen. Tällä hetkellä yhtiöllä on Pirkanmaan alueella puitesopimusprojekteja muun muassa Tampereen kaupungin kanssa sekä useita rakennusten energiatehokkuuteen ja rakennusautomaatioon liittyviä projekteja.

Tampere on myös yksi Suomen suurimmista yliopistokaupungeista, missä rakennetaan paljon.

”Olemme seuranneet Pirkanmaan talotekniikan ja rakentamisen suhdanteita sekä kuunnelleet asiakkaidemme tarpeita. Paikallisuus antaa meille mahdollisuuden parantaa ja laajentaa palveluitamme”, toimitusjohtaja Magnus Eriksson toteaa.

”Osaltaan kiinteistöjen energiatehokkuus on ollut se kulma, jonka avulla olemme lähteneet kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaamme Pirkanmaan alueella”, energia- ja elinkaaripalveluiden liiketoimintajohtaja Isto Hietanen sanoo.

”Laajentumisen myötä lähdemme myös luonnollisesti rekrytoimaan uusia osaajia Tampereen toimipisteeseen”, automaatioyksikön liiketoimintajohtaja Kari Kumpulainen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin laajentaa toimintaansa Tampereelle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi