Kokeile kuukausi maksutta

Purkukohteen poltto paljasti paloturvallisuuden riskipaikat

Taloyhtiöissä tehtävät korjaukset ja asukkaiden omatoimisuus esimerkiksi pihojen istutuksissa ja kalustamisessa voivat pahimmassa tapauksessa nopeuttaa tulipalon leviämistä ja hidastaa pelastustöiden aloittamista.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen harjoitus Espoon Suvelassa. Palomiehet poistavat kuumia savukaasuja huoneistosta parvekkeen kautta suihkuputken avulla. Tietyssä kulmassa vettä suihkuttamalla voidaan luoda ilmavirta, joka saa savukaasut poistumaan ulos. Kuva: Liisa Takala

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos harjoitteli huhtikuussa Espoon Suvelassa kaupungin vuokrataloyhtiön Espoon Asuntojen omistamassa kerrostalossa, joka puretaan loppukeväästä. Yhtiön asukkaat ovat jo muuttaneet uusiin koteihin.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Purkukohteen poltto paljasti paloturvallisuuden riskipaikat”

Viimeisimmät näkökulmat