Purkukohteen poltto paljasti paloturvallisuuden riskipaikat

Taloyhtiöissä tehtävät korjaukset ja asukkaiden omatoimisuus esimerkiksi pihojen istutuksissa ja kalustamisessa voivat pahimmassa tapauksessa nopeuttaa tulipalon leviämistä ja hidastaa pelastustöiden aloittamista.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen harjoitus Espoon Suvelassa. Palomiehet poistavat kuumia savukaasuja huoneistosta parvekkeen kautta suihkuputken avulla. Tietyssä kulmassa vettä suihkuttamalla voidaan luoda ilmavirta, joka saa savukaasut poistumaan ulos. Kuva: Liisa Takala
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos harjoitteli huhtikuussa Espoon Suvelassa kaupungin vuokrataloyhtiön Espoon Asuntojen omistamassa kerrostalossa, joka puretaan loppukeväästä. Yhtiön asukkaat ovat jo muuttaneet uusiin koteihin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Purkukohteen poltto paljasti paloturvallisuuden riskipaikat”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi