Kokeile kuukausi maksutta

Bensiinikauppias siirtyy LVI-urakoitsijoiden edunvalvojaksi

Suomen Bensiinikauppiaiden liiton toimitusjohtaja on valittu uudeksi LVI-Teknisten Urakoitsijoiden toimitusjohtajaksi.

Mika Hokkanen. Kuva: LVI-TU ry.

Varatuomari Mika Hokkanen, 51, aloittaa uudessa työssään ensi vuoden alussa nykyisen toimitusjohtaja Jari Syrjälän siirtyessä eläkkeelle. Hokkanen siirtyy toimeen Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Hokkasella on LVI-TU:n tiedotteen mukaan vahva kokemus johtamisesta, työmarkkinoista ja edunvalvonnasta. Hän on toiminut pitkään Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajana.

Lisäksi hän on työskennellyt Rakennusteollisuus RT ry:ssä lakimiehenä ja hoitanut muun muassa työmarkkina-asioiden edunvalvontaa sekä työehtosopimusneuvotteluja. Hän on myös toiminut Bensiiniuutiset-lehden vastaavana päätoimittajana.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bensiinikauppias siirtyy LVI-urakoitsijoiden edunvalvojaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat