Bensiinikauppias siirtyy LVI-urakoitsijoiden edunvalvojaksi

Suomen Bensiinikauppiaiden liiton toimitusjohtaja on valittu uudeksi LVI-Teknisten Urakoitsijoiden toimitusjohtajaksi.

Mika Hokkanen aloittaa uudessa työssään tammikuun alussa. Kuva: LVI-TU ry.

Varatuomari Mika Hokkanen, 51, aloittaa uudessa työssään ensi vuoden alussa nykyisen toimitusjohtaja Jari Syrjälän siirtyessä eläkkeelle. Hokkanen siirtyy toimeen Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Hokkasella on LVI-TU:n tiedotteen mukaan vahva kokemus johtamisesta, työmarkkinoista ja edunvalvonnasta. Hän on toiminut pitkään Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajana.

Lisäksi hän on työskennellyt Rakennusteollisuus RT ry:ssä lakimiehenä ja hoitanut muun muassa työmarkkina-asioiden edunvalvontaa sekä työehtosopimusneuvotteluja. Hän on myös toiminut Bensiiniuutiset-lehden vastaavana päätoimittajana.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bensiinikauppias siirtyy LVI-urakoitsijoiden edunvalvojaksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi