Bonavan yt:t loppuivat: vähentää 34 henkeä ja vetäytyy Oulusta

Henkilöstövähennysten tarve laski yt-neuvottelujen aikana.

Asuntorakennuttaja Bonava Suomi oy:ssä tammikuussa aloitetut yhteistoimintaneuvottelut uudelleenjärjestelytoimista ovat päättyneet. Yhtiön tiedotteen mukaan se on päättänyt vetäytyä Oulusta vuoden 2020 loppuun mennessä ja keskittää liiketoimintansa pääkaupunkiseudun lisäksi Turun ja Tampereen alueille.

Mahdollisten henkilöstövähennysten määrän arvioitiin olevan enimmillään 60 henkilöä. Neuvotteluiden tuloksena henkilöstön vähentämismääräksi on tarkentunut yhteensä 34 henkilöä.

Yhteistoimintaneuvotteluiden piiriin kuului Bonava Suomen henkilöstö pois lukien työmaahenkilöstö, laskenta, pääkaupunkiseutu- ja Helsinki-yksiköt, Tampereen ja Turun projektinjohtajat sekä pääkaupunkiseudun ja Turun operatiivinen hankinta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonavan yt:t loppuivat: vähentää 34 henkeä ja vetäytyy Oulusta”

Vastaa