Bravida ostaa enemmistön Savon Aurinkoenergiasta

Järjestyksessään seitsemännen Suomessa tehdyn yritysoston vakuutetaan tukevan Bravida-konsernin kestävän kehityksen strategiaa.

Savon Aurinkoenergia on jatkossa osa Bravida-perhettä. Sopimuksen allekirjoittivat Tuukka Huumonen (Savon Aurinkoenergia), Leena Arimo (Bravida), Arttu Voutilainen (Savon Aurinkoenergia) ja Marko Holopainen (Bravida).

Talotekniikkatalo Bravida on ostanut osake-enemmistön suomalaisesta Savon Aurinkoenergia oy:stä.  Kuopiossa toimivalla yrityksellä on 63 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 9 miljoonaa euroa.

Aurinkoenergian suosio kasvaa Suomessakin vahvasti ja yritysoston vakuutetaan tukevan Bravida-konsernin kestävän kehityksen strategiaa.

”Saamme nyt vankan pohjan uusiutuvaan energiaan perustuvan tarjonnan kehittämiseen Suomessa. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä”, sanoo Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen.

Savon Aurinkoenergialle omistusjärjestely antaa puolestaan uusia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia.

Kyseessä on Bravidan seitsemäs yritysosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin, Adison Oy:n, Ab Hangö Elektriska – Hangon Sähkö Oy:n ja Jyväskylän LVI-Palvelu Oy:n yritysostoilla.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravida ostaa enemmistön Savon Aurinkoenergiasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat