Kokeile kuukausi maksutta

Nuorisosäätiö myy vuokra-asuntojaan kansainväliselle sijoittajalle

Morgan Stanleyn hallinnoima rahasto, Premico ja RIM hankkivat omistukseensa 306 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulta. Kohteiden myyjinä ovat Merimieseläkekassa ja Nuorisosäätiö.

Morgan Stanleyn hallinnoima rahasto, Premico ja RIM hankkivat omistukseensa 306 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulta. Kohteiden myyjinä ovat Merimieseläkekassa ja Nuorisosäätiö.

Rahasto, Premico ja RIM ovat aiemmin ostaneet 1 596 vuokra-asuntoa Kojamolta. Nyt tehdyt kaupat kasvattivat Morgan Stanleyn omistuksen yhteensä yli 1900 asuntoon. Premico on tehnyt kanssasijoituksen portfolioon ja hallinnoi kiinteistöjä.

MSREI:n toimitusjohtajan ja Euroopan Investointijohtajan Ulf Pleschiutschnigin mukaan nyt tehdyt kaksi kauppaa tarjoavat heidän sijoittajilleen mahdollisuuden päästä markkinoille, joilla on positiivinen demografinen ja taloudellinen kehitys.

”Kohteet täydentävät olemassa olevaa suomalaista asuntosalkkuamme ja strategiaamme tuoda lisäarvoa aktiivisella kiinteistösalkunhoidolla ja investoimalla kiinteistöihin, huomioiden myös energiatehokkuuden parantamisen näkökulmat”, Pleschiutschnig sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nuorisosäätiö myy vuokra-asuntojaan kansainväliselle sijoittajalle”

Vastaa