Kokeile kuukausi maksutta

Auratum Asunnot rakennuttaa uusia asuntoja Turun keskustaan

Skanska ja Auratum Asunnot Turku ovat sopineet Turun keskustaan uuden, kahden asuinkerrostalon kokonaisuuden rakentamisesta.

Havainnekuva: Sigge Arkkitehdit oy
Kuuntele juttu

Asunto oy Universum käsittää 8- ja 4-kerroksiset asuinkerrostalot, autohallin ja talojen väliin sijoittuvan piha-alueen.

Talotekniikan toimittaa Are, ja kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit oy.

”Asunto oy Universumin keskeinen sijainti Yliopistonkadun ja Nahkurinkadun väliin rajoittuvalla tontilla on herättänyt kiinnostusta jo ennakkoon”, toimitusjohtaja Petri Reunanen Auratumista kertoo.

”On hienoa päästä rakentamaan uutta kohdetta Auratum Asunnoille ja jatkaa yhteistyötämme. Parhaillaankin meillä on yhteinen mittava asuntohanke myös Helsingin Töölössä. Asunto oy Universumin rakentaminen aloitetaan välittömästi, ja se valmistuu kesällä 2022”, kertoo tulosyksikön johtaja Vesa Hintukainen Skanskalta.

Universumin suunnittelussa on kiinnitetty Skanskan tiedotteen mukaan erityistä huomiota asuntojen energiatehokkuuteen, sisäolosuhteiden miellyttävyyteen sekä käytettävien materiaalien laatuun. Asunnot sisältävät muun muassa huoneistokohtaisen viilennyksen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Auratum Asunnot rakennuttaa uusia asuntoja Turun keskustaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat