Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis nimitti yhtiölle uuden toimitusjohtajan

Niko Pulli on nimitetty Technopolis oyj:n toimitusjohtajaksi.

Niko Pulli on suorittanut MBA-tutkinnon Australiassa. Kuva: Technopolis.

Pulli on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja hän aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun alussa. Pulli on työskennellyt viime vuoden syyskuusta lähtien Technopoliksen operatiivisen johtajana

Pulli siirtyi Technopolikselle vuonna 2015, jolloin hän aloitti Palvelut-liiketoimintayksikön johtajana. Tätä aiemmin hän on työskennellyt johtajana ja osakkaana Corbelilla, liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana Cityconissa sekä eri tehtävissä vähittäiskaupan alalla.

Pulli on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta. Lisäksi hän on suorittanut MBA-tutkinnon Australian Adelaiden yliopistossa.

“Technopolis on suoriutunut hyvin haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. On ilo nimittää Niko luotsaamaan yhtiötä sen seuraavaan vaiheeseen. Nykyisessä sekä aiemmissa tehtävissään Niko on osoittanut johtajuutta sekä vahvaa toimialaymmärrystä. Olen varma, että hän on juuri oikea henkilö johtamaan yhtiötä eteenpäin”, Technopoliksen hallituksen puheenjohtaja Alistair Oates sanoo nimitystiedotteessa.

Pulli seuraa tehtävässään yhtiön lakiasiainjohtaja Outi Raekiveä, joka on toiminut rekrytointiprosessin ajan yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana viime syksystä lähtien. Hän siirtyy takaisin entisiin tehtäviinsä.

Yhtiön edellinen toimitusjohtaja Sami Laine siirtyi Parmacon toimitusjohtajaksi viime vuoden syyskuussa.

Technopolis myytiin brittiläiselle kiinteistösijoitusyhtiö Kildare Partnersille vuoden 2018 lokakuussa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis nimitti yhtiölle uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat