Kokeile kuukausi maksutta

Technopoliksen toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

Yrityksen toimitusjohtajana vuodesta 2008 toiminut Keith Silverang jättää yhtiön kuluvan vuoden lopussa.

Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang. (Kuva: Technopolis)

Technopoliksen hallitus on hyväksynyt hänen eronpyyntönsä ja aloittaa välittömästi hakuprosessin seuraajan löytämiseksi.

Keith Silverang jatkaa tehtävässään normaalisti vuoden loppuun saakka ja auttaa uuden toimitusjohtajan rekrytoinnissa sekä perehdyttämisessä.

”Technopolis tuli minulle tutuksi 20 vuotta sitten listautumisen yhteydessä, jonka jälkeen minulla on ollut etuoikeus työskennellä yhtiössä yli 15 vuotta”, Silverang toteaa tiedotteessa.

Hän toteaa yrityksen mullistaneen ja uudistaneen toimitilamarkkinaa ja sanoo olevansa yrityksestä ylpeä.

”Olen käyttänyt suuren osan työvuosistani Technopoliksen palveluksessa, mutta koen, että minulla on energiaa ja halua kokeilla vielä jotain aivan uutta ja erilaista. Olen vakuuttunut, että uuden omistajan resurssien avulla seuraajani pystyy viemään yhtiön täysin uudelle tasolle.”

”Olemme todella kiitollisia Keithin omistautumisesta ja kovasta työstä viimeisen 15 vuoden ajalta, minä aikana Technopoliksesta on muotoutunut yhtiö, joka se nykyään on: edelläkävijä toimisto- ja toimitilamarkkinassa”, Technopoliksen hallituksen puheenjohtaja Paul Patel toteaa.

”Meidän tavoitteemme on yhä tehdä Technopoliksesta Euroopan johtava täyden palvelun toimitilatarjoaja. Toivotamme Keithille onnea uusiin haasteisiin.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopoliksen toimitusjohtaja jättää tehtävänsä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat