Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetoni valittiin Ahveniston sairaalan valmisbetonitoimittajaksi

Betonitoimitukset Hämeenlinnan Kantolan tehtaalta alkavat vielä tänä vuonna ja jatkuvat vuoden 2022 loppuun.

Ahveniston uusi sairaala.

Lujabetoni on valittu valmisbetonitoimittajaksi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin Hämeenlinnan Ahvenistolle rakennettavaan sairaalaan. Valmisbetonitoimitus on yli 30 000 kuutiometrin kokoinen. Kohteen toimitukset aloitetaan tänä syksynä ja ne jatkuvat yhtäjaksoisesti vuoden 2022 loppuun.

Betoni toimitetaan Hämeenlinnan Kantolan tehtaalta. Varsinkin hankkeen alkuvaiheessa, kun työmaalla suoritetaan perustusvaluja, tehtaan valmisbetonikapasiteetti käy täydellä teholla.

”Kantolan tehtaalle tämä on hyvin merkittävä valmisbetonitoimitus, ja on hienoa olla mukana vaikuttamassa alueen uuden ja nykyaikaisen sairaalarakentamisen hankkeessa”, Lujabetonin valmistuspäällikkö Joonas Salmela sanoo tiedotteessa.

Hankkeessa rakennetaan uusi sairaala korvaamaan nykyinen, yli 40 vuotias Kanta-Hämeen keskussairaala. Uusi Ahveniston sairaala rakennetaan allianssimallilla ja sen päätoteuttajana toimii Skanska Talonrakennus Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetoni valittiin Ahveniston sairaalan valmisbetonitoimittajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat