Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa Nrepille 191 asuntoa Espoon Niittykumpuun

NCC rakentaa parhaillaan korttelin ensimmäistä vaihetta, jonka 220 asuntoa valmistuvat ensi vuonna.

NCC on sopinut Nrepin kanssa 191 asunnon rakentamisesta Espoon Niittykumpuun. Asuinkerrostalosta tulee 4–9-kerroksinen. Urakkaan kuuluvat lisäksi piha ja pysäköintihalli. Rakennustyöt ovat käynnistyneet, ja kohde valmistuu kesällä 2023. Kokonaisvastuu-urakan arvo on noin 24 miljoonaa euroa.

NCC rakentaa parhaillaan myös korttelin ensimmäistä vaihetta, jonka 220 asuntoa ja pysäköintilaitos piha-alueineen valmistuvat kesällä 2022. NCC ja Nrep ovat kehittäneet alueen asemakaavamuutoksen yhteistyössä.

Rakennettavalle kiinteistölle haetaan LEED Gold -sertifikaattia, ja korttelikokonaisuudessa tavoitetaan A-energialuokitusta. Tavoitteena on myös hyödyntää rakennusten lämmityksessä ja osassa sähköntuotannosta uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinkopaneeleja ja maalämpöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Nrepille 191 asuntoa Espoon Niittykumpuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat