Ihminen putosi työmaamonttuun Helsingin Viikissä

Helsingin Viikintiellä pelastettiin tiistaiaamuna työmaan monttuun pudonnut henkilö.

Helsingin pelastuslaitoksesta kerrotaan, että henkilö oli ilmeisesti yön aikana kiivennyt aidan yli työmaa-alueelle, jonka jälkeen hän putosi tuntemattomasta syystä työmaalla murskaimen tekemään, noin kahden metrin syvyiseen, monttuun.

Työmaan henkilökunta löysi monttuun pudonneen henkilön aamulla. Henkilö ei onnistunut pääsemään montusta omin neuvoin ylös, joten työmaan henkilökunta hälytti paikalle pelastuslaitoksen, joka auttoi henkilön ylös montusta. Työmaa ei ollut vielä toiminnassa kun henkilö oli montussa.

Monttuun pudonnut henkilö ei kuulunut työmaan henkilökuntaan. Henkilölle ei aiheutunut pudotuksesta vakavia vammoja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ihminen putosi työmaamonttuun Helsingin Viikissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat