Kokeile kuukausi maksutta

K-Rauta avaa yritysasiakkaiden verkkokaupan – myös rakennustarvikkeita haetaan nyt verkosta

Yritysasiakas voi noutaa verkkokaupan kautta tilaamansa tuotteen itse ennakkoon keräiltynä tai tilata kuljetuksen tuotteelleen haluamaansa osoitteeseen.

Myös rakennusalan ammattilaiset tekevät ostoksensa entistä enemmän verkosta. Henkilökohtaisella palvelulla on silti edelleen sijansa. (Kuva: Kesko)

K-Rauta avaa nykyisen verkkokaupan rinnalle yritysasiakkaille suunnatun K-RautaPRO.fi-palvelun. Keskon mukaan tavoitteena on sujuvoittaa asiointia ja vapauttaa ammattilaisten aikaa työntekoon.

Yritysasiakkaat asioivat rautakaupassa yhä useammin sähköisten kanavien kautta. Uudessa verkkokaupassa he näkevät heti oman sopimusmyymälänsä tuotevalikoiman ja ajankohtaisen varastotilanteen. Lisäksi tarjolla on ammattilaisille suunnattua sisältöä ja tuotetestejä sekä teknistä tuotetietoa, kuvia, mittatietoja, esitteitä sekä asennus- ja käyttöohjeita.

”Yritysasiakkaat hankkivat tarvitsemansa tuotteet entistä useammin sähköisten kanavien kautta, vaikka kasvokkain ja puhelimitse tapahtuvan palvelun merkitys on rautakaupassa edelleen vahva. Aika on etenkin ammattirakentajilla kriittinen resurssi. Nyt lisäämme ostovaihtoehtoja ja nopeutamme asiointia”, K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere kertoo tiedotteessa.

Yritysasiakas voi noutaa verkkokaupan kautta tilaamansa tuotteen itse ennakkoon keräiltynä tai tilata kuljetuksen tuotteelleen haluamaansa osoitteeseen.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “K-Rauta avaa yritysasiakkaiden verkkokaupan – myös rakennustarvikkeita haetaan nyt verkosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat