Kokeile kuukausi maksutta

Destia parantaa ysitietä Orivedellä – 3 miljoonan euron urakka alkaa huhtikuussa

Työt valmistuvat marraskuun loppuun mennessä,

Nykyiselle ohituskaistalle rakennetaan keskikaide parantamaan valtatien liikenneturvallisuutta. Samassa yhteydessä liikenteen sujuvuutta parannetaan muuttamalla Oriveden eritasoliittymän ramppien linjauksia jouhevimmiksi.(Kuva: Väylävirasto)
Destia on saanut Väylävirastolta korjausurakan, jossa parannetaan Oriveden eritasoliittymää ja vajaan kahden kilometrin osuus Tampereen suuntaan johtavasta valtatie 9:n ohituskaistasta. Huhtikuun alussa käynnistyvissä tietöissä uusitaan myös valtatie 9:n ylittävä jalankulun ja pyöräilyn ylikulkukäytävä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia parantaa ysitietä Orivedellä – 3 miljoonan euron urakka alkaa huhtikuussa”

Viimeisimmät näkökulmat