Kokeile kuukausi maksutta

Destia parantaa ysitietä Orivedellä – 3 miljoonan euron urakka alkaa huhtikuussa

Työt valmistuvat marraskuun loppuun mennessä,

Nykyiselle ohituskaistalle rakennetaan keskikaide parantamaan valtatien liikenneturvallisuutta. Samassa yhteydessä liikenteen sujuvuutta parannetaan muuttamalla Oriveden eritasoliittymän ramppien linjauksia jouhevimmiksi.(Kuva: Väylävirasto)

Destia on saanut Väylävirastolta korjausurakan, jossa parannetaan Oriveden eritasoliittymää ja vajaan kahden kilometrin osuus Tampereen suuntaan johtavasta valtatie 9:n ohituskaistasta. Huhtikuun alussa käynnistyvissä tietöissä uusitaan myös valtatie 9:n ylittävä jalankulun ja pyöräilyn ylikulkukäytävä.

Nykyiselle ohituskaistalle rakennetaan keskikaide parantamaan valtatien liikenneturvallisuutta. Samassa yhteydessä liikenteen sujuvuutta parannetaan muuttamalla Oriveden eritasoliittymän ramppien linjauksia jouhevimmiksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia parantaa ysitietä Orivedellä – 3 miljoonan euron urakka alkaa huhtikuussa”

Viimeisimmät näkökulmat