Kokeile kuukausi maksutta

Iloq ostaa oululaisen it-palveluyritys DreamIT:n

Kodinportti on DreamIT:n kehittämä asuin- ja liikekiinteistöille suunnattu tuote.

Ajan myötä kaikki DreamIT:n Oulussa olevat työntekijät siirtyvät Iloqin tuotekehitykseen yhtiön pääkonttoriin Ouluun. DreamIT:llä on myös työntekijä Tampereella ja Helsingissä.

Oululainen DreamIT (kaupparekisterissä IT-Salonen OY) on erikoistunut tarjoamaan laaja-alaisesti it-palveluita, erilaisia tietoverkkopalveluita ja kehittää myös ohjelmistotuotteita.
Kodinportti on asuin- ja liikekiinteistöille suunnattu tuote. Se koostuu digitaalisesta käyttöliittymästä, jossa kerrostalon asukaslista, ilmoitustaulu ja yhteisten tilojen ajanvarauslistat korvataan yhdellä kosketustaululla, sekä etäliittymästä, jota voidaan käyttää tietokoneen tai matkapuhelimen internet-selaimella.

”Kaupalla vahvistamme Iloqin digitaalista osaamista sekä kilpailukykyä. Tuomalla DreamIt:n osaamisen meille kehitämme Iloq Home -pääsynhallintajärjestelmää uusilla ominaisuuksilla”, toteaa Iloqin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.

”Yhdistämällä Iloqin ja DreamIT:n Kodinportin teknologiat ja osaaminen Iloq Home -konseptiin voidaan tuottaa merkittävää lisäarvoa ja uusia mahdollisuuksia loppuasiakkaille. Tämä jatkaa Kodinportin ja Iloqin välistä, jo vuosikymmenen mittaista, yhteistyön tarinaa.”, toteaa DreamIT:n toimitusjohtaja Teemu Salonen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Iloq ostaa oululaisen it-palveluyritys DreamIT:n”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat