Kokeile kuukausi maksutta

Tikkurilan vanhan maalitehtaan alueen kaavoitus käynnistyi Vantaalla – kehityskumppanina Deas Asset Management

Alueelle suunnitellaan monipuolisesti asumista, palveluja ja työpaikkoja.

Alueen suunnittelusta järjestettiin viime vuonna järjestetty kansainvälinen arkkitehtikilpailu, jonka voittivat Arkkitehtitoimisto Noan ja Arkkitehdit Anttila ja Rusanen.(Kuvat: Arkkitehtitoimisto Noan ja Arkkitehdit Anttila ja Rusanen)

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan vanhan maalitehtaan alueen kaavoitus on käynnistynyt. Alueen ensimmäinen asemakaavan muutos on osallistumis- ja arviointisuunnitelmavaiheessa, joka käynnistää laajan asemakaavoitusprosessin.

Kaavamuutoksista vastaa Vantaan kaupunki ja PPG Tikkurila on valinnut alueen kehityskumppaniksi kiinteistöalan asiantuntijayrityksen Deas Asset Managementin. Alueelle suunnitellaan monipuolisesti asumista, palveluja ja työpaikkoja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tikkurilan vanhan maalitehtaan alueen kaavoitus käynnistyi Vantaalla – kehityskumppanina Deas Asset Management”

Viimeisimmät näkökulmat