Kokeile kuukausi maksutta

RPT Byggfakta: Korjausrakentaminen ja julkiset hankkeet pitävät nyt pinnalla

Korjausrakentamisen osuus kokonaisrakentamisen arvosta kiipeää kuluvan vuoden kolmannella kvartaalilla 25 prosenttiin, mikä RPT:n mukaan tarkoittaa 9,0 prosentin nousua edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan nähden.

.Suurin pudotus osuu RPT:n tilastojen mukaan terveydenhoidon segmenttiin (-48 %). Myös asuinrakentamisen arvossa nähdään RPT:n katsauksen mukaan merkittäviä muutoksia, kun hankkeita siirretään eteenpäin.

Rakennusalan suhdanne synkistyy vauhdilla, mutta alkavien hankkeiden arvolla mitattuna lukemat ovat viime vuoteen nähden edelleen plussalla, ilmenee RPT Byggfaktan hanketietokannasta.

Tällä tulokulmalla kasvua löytyy kuluvan vuoden kolmannella kvartaalilla kokoontumistilojen (283 %), koulujen (72 %), urheilun ja virkistyksen (51 %) sekä liike- ja toimistotalojen (37 %) segmenteissä. Suurin pudotus osuu RPT:n tilastojen mukaan terveydenhoidon segmenttiin (-48 %). Myös asuinrakentamisen arvossa nähdään RPT:n katsauksen mukaan merkittäviä muutoksia, kun hankkeita siirretään eteenpäin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “RPT Byggfakta: Korjausrakentaminen ja julkiset hankkeet pitävät nyt pinnalla”

Viimeisimmät näkökulmat