Useita avoimia tehtäviä

YIT
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 12.11.2021 Hae viimeistään 19.11.2021

ETSIMME: VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA, TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, TYÖMAA- JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ, HANKINTAINSINÖÖRIÄ SEKÄ TYÖNJOHTAJIA

TOIMITILARAKENTAMISEEN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Työnjohtajia
Oletko rakennustöiden rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi YIT:lle, niin pääset osoittamaan taitosi kunnianhimoisissa rakennushankkeissamme, tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana.

Työmaa- ja projekti-insinöörejä
Oletko työmaan arjen tunteva tiimin luottopelaaja? Tule mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa taitosi huomataan ja pääset syventämään osaamistasi.

Hankintainsinööri
Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen toiminnan kehittäjä, joka osaa etsiä hankkeiden eri työvaiheille parhaat tekijät? Tule hankintainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi hankinnan ammattilaisena.

Vastaava työnjohtaja
Oletko rakennusprojektien rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule vastaavaksi työnjohtajaksi kannustavaan työporukkaamme, niin pääset rakentamaan sekä oman tiimisi että rakennusalan johtavan yrityksen arjesta entistäkin parempaa.

INFRARAKENTAMISEEN KOKO SUOMEN ALUEELLE

Työmaapäälliköitä ja vastaavia työnjohtajia
Oletko työmaiden kokenut koutsi, jonka vahvalla ja jämptillä johtamisella päästään kohti yhteisiä päämääriä? Tule työmaapäälliköksi tai vastaavaksi työnjohtajaksi kannustavaan ja tiiviiseen työporukkaamme teollisuus-, tuulivoima-, rata- tai siltarakentamiseen.

Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä
Oletko työmaan arjen tunteva tiimin luottopelaaja tai jämäkkä johtaja, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tai työnjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme teollisuus- ja tuulivoimarakentamisen tai pohja- ja erikoisrakentamisen pariin.

KATSO TARKEMMAT TEHTÄVÄKUVAUKSET JA JÄTÄ HAKEMUKSESI MAHDOLLISIMMAN PIAN.

yitgroup.com/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi