Kokeile kuukausi maksutta

Martinlaakson uimahallin korjaus alkaa

Martinlaakson uimahallin korjaustyöt Vantaalla alkavat. Hallin vesikatto uusitaan ja samalla varmistetaan koko yläpohjan kestävyys. Myös allastilan alakattorakenteet uusitaan. Korjaustyöt valmistuvat syyskuussa.

Martinlaakson uimahallin korjaustyöt Vantaalla alkavat. Hallin vesikatto uusitaan ja samalla varmistetaan koko yläpohjan kestävyys. Myös allastilan alakattorakenteet uusitaan. Korjaustyöt valmistuvat syyskuussa.

Korjaustyön yhteydessä tehdään myös muuta kunnossapitoa lähinnä kellarissa. Korjaukset koskevat vedenkäsittely- ja ilmanvaihtojärjestelmiä. Martinlaakson uimahalli suljettiin vajaa vuosi sitten romahdusvaaran takia. Rakenteiden kuntoa oli seurattu jo vuodesta 2007 saakka.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Martinlaakson uimahallin korjaus alkaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat