Kokeile kuukausi maksutta

Rototec osti Tom Allen Oy:n porausliiketoiminnan

Geoenergiaratkaisujen toimittaja Rototec on ostanut maalämmön parissa toimivan Tom Allen Oy:n porausliiketoiminnan. Kauppa toteutettiin 29. tammikuuta.

Geoenergiaratkaisujen toimittaja Rototec on ostanut maalämmön parissa toimivan Tom Allen Oy:n porausliiketoiminnan. Kauppa toteutettiin 29. tammikuuta.

Tom Allen Oy toteutti ensimmäiset maalämpöasennukset jo 20 vuotta sitten. Yhtiön perustaja Thomas J. Allen (Tom Allen) on tehnyt uraauurtavaa työtä Suomessa maalämpökaivojen porauksen ja maalämpöjärjestelmien alueilla. Nyt toteutuneen liiketoimintakaupan myötä yritys keskittyy vahvemmin maalämmön kokonaisjärjestelmätoimituksiin.

”Tom Allen Oy tulee jatkossa keskittymään vielä vahvemmin KVR-urakointiin maalämpökohteissa. Porausliiketoiminnasta luopuminen oli luontevaa, ja keskitymme ydinliiketoimintaamme. Rototec tulee olemaan tärkeä yhteistyökumppanimme ja antaa meille mahdollisuuden laajentua Pohjoismaissa”, Tom Allen Oy:n toimitusjohtaja Christian Sarkala toteaa.

Maalämmön poraukseen liittyvissä toiminnoissa Tom Allen Oy tekee tulevaisuudessa yhteistyötä Rototecin kanssa.

Rototec toimii kaikissa Pohjoismaissa, ja sen liikevaihto oli 31 miljoonaa euroa vuonna 2015.

Geoenergia on kallioperästä, maaperästä tai vesistö̈stä kerättävää energiaa, jonka avulla voidaan sekä lämmittää että viilentää kiinteistö̈jä. Rototecin palveluvalikoima kattaa koko prosessin konsultoinnista asennukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rototec osti Tom Allen Oy:n porausliiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat