Kokeile kuukausi maksutta

Bonava rakennuttaa lähes sata kerrostaloasuntoa Hämeenlinnaan

Bonava rakennuttaa Hämeenlinnaan kauppakeskus Goodmanin pääsisäänkäynnin viereen 98 asuntoa.

Bonava rakennuttaa Hämeenlinnaan kauppakeskus Goodmanin pääsisäänkäynnin viereen 98 asuntoa.

Molempien kohteiden rakennustyöt käynnistyvät heinä-elokuun 2016 vaihteessa, ja asunnot valmistuvat jouluksi 2017. Uudiskohteet As Oy Hämeenlinnan Paasikulma ja As Oy Hämeenlinnan Paasiaukio muodostavat valmistuessaan urbaanin kokonaisuuden aivan Hämeenlinnan keskustaan.

”Hämeenlinnan Paasikulman ja Paasiaukion citykodit tarjoavat urbaanin nuorekasta asumista aina 40 neliöstä 106 neliöön. Naapurusto on jo nyt monipuolinen Hämeen linnan ja sen ympäristön kauniiden puistojen ja hyvien ulkoilureittien ansiosta. Myös Aulanko luonnonsuojelualueineen, hotelleineen ja kylpylöineen on vain muutamien kilometrin päässä”, Bonava Suomi Oy:n Turun aluejohtaja Marjo Jaakkola.

Asuntojen suunnittelun kantavana teemana on ollut valoisuus, selkeys ja esteettömyys. Rakennusten värimaailma mukailee perinteisen kivirakenteisen kantakaupungin värikkäitä kortteleita. Kaikissa asunnoissa on joko oma tai ranskalainen parveke.

Bonava on NCC:stä irtautunut asuntorakennuttaja. Yritys toimii Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 400 ammattilaisen voimin. Liikevaihto on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakennuttaa lähes sata kerrostaloasuntoa Hämeenlinnaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat