Kokeile kuukausi maksutta

HSY nimitti uuden vesihuollon toimialajohtajan

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) hallitus on päättänyt kokouksessaan 17. joulukuuta valita diplomi-insinööri Mari Heinosen HSY:n vesihuollon toimialajohtajan virkaan 17.1.2022 alkaen.

Kuuntele juttu

Virassaan hän johtaa HSY:n suurinta toimialaa, joka toimittaa korkealaatuista juomavettä yli miljoonalle pääkaupunkiseudun asukkaalle, puhdistaa tehokkaasti kaupunkilaisten ja teollisuuden jätevedet sekä rakentaa ja kunnostaa vesijohto- ja viemäriverkostoa.

Heinonen on aiemmin työskennellyt jätevedenpuhdistuksen osastonjohtajana HSY:ssä. Hänellä on vahvaa johtamiskokemusta sekä erittäin hyvä vesihuoltoalan tuntemus.

”Lisäksi Mari Heinosella on näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta ja hyvästä esihenkilötyöstä. Hän on myös vahvasti verkottunut niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin”, HSY:n toimitusjohtaja Tommi Fred sanoo tiedotteessa.

HSY sai tehtävään seitsemän hakemusta. Hakijalta edellytettiin kelpoisuusehtona tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää käytännön perehtyneisyyttä kunnallistekniikkaan, vahvaa johtamiskokemusta sekä kaksikielisellä virka-alueella vaadittavaa kotimaisten kielten taitoa. Lisäksi arvostettiin laajaa kokemusta vesihuollon toimialasta, organisaation strategia- ja kehittämistyöstä sekä kunnallishallinnosta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HSY nimitti uuden vesihuollon toimialajohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat