Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen purkujätteen kierrätyksessä tehtiin liiketoimintakauppa

Rakentamisen purkujätteen kierrätysalalla toimiva Circulation oy on hankkinut saman alan Gles Kierrätys oy:n liiketoiminnan. Se on siirtynyt Circulationille vuoden 2022 alusta alkaen.

Vuonna 2015 perustettu tuusulalainen Gles Kierrätys on yksi yhtiö purkutoimintaan keskittyvässä Gles-yhtiöryppäässä. Vuonna 2020 Gles Kierrätyksen liikevaihto oli noin 1,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin 0,3 miljoonaa euroa. Gles Kierrätyksen pääomistaja ja toimitusjohtaja Janne Kuulasvuo aloittaa kaupan myötä betoniliiketoiminnan toimialajohtajana Circulationissa.

"Liiketoiminnan kauppa syntyi lopulta todella nopealla aikataululla ja vaivattomasti tutun yhteistyökumppanin kanssa, kun molemmat jakoivat samanlaisen vision kierrätysalan sekä kaupan kohteena olevan liiketoiminnan tulevaisuudesta. Yhdessä olemme enemmän ja verkostomme on laajempi", Kuulasvuo sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen purkujätteen kierrätyksessä tehtiin liiketoimintakauppa”