Kokeile kuukausi maksutta

NRC Group kohensi kannattavuuttaan Suomessa

NRC Groupin liikevaihto Suomessa säilyi viime vuonna kutakuinkin samalla tasolla kuin vuotta aiemmin, mutta kannattavuus koheni.

Kuva: NRC Group

Yhtiön liikevaihto Suomessa oli viime vuonna 260,1 miljoonaa euroa, kun se vuonna 2020 oli 262,3 miljoonaa euroa. EBITA-tulos (tulos ennen muita tuottoja ja kuluja) kohosi kuitenkin 21,0 miljoonaan euroon edellisvuoden 14,8 miljoonasta. Samalla EBITA-marginaali koheni 8,1 prosenttiin 5,6 prosentista.

Vahva kannattavuus Suomessa muodostui muun muassa rautatierakentamisen kannattavuuden parantumisesta sekä onnistuneesti toteutetuista raitiotierakentamisen projekteista.

”Olemme tehneet pitkäjänteistä kehitystyötä monella eri osa-alueella, ja viime vuoden tulos osoittaa, että systemaattinen työ tuottaa tuloksia. 8,1 prosentin kannattavuus tässä toimintaympäristössä ei synny helposti, vaan se vaatii koko organisaatiolta korkeatasoista ammattitaitoa, halua ja kykyä jatkuvaan parantamiseen sekä saumatonta yhteistyötä. Toteutimme vuoden aikana useita projekteja menestyksellisesti yhdessä kumppaneidemme kanssa, minkä lisäksi myös voitimme meidän vahvuuksiin sopivia uusia merkittäviä projekteja”, NRC Group Suomen maayhtiön toimitusjohtaja Harri Lukkarinen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NRC Group kohensi kannattavuuttaan Suomessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat