Kokeile kuukausi maksutta

Yhdistynyt SkartaNyab sai ruotsalaisen toimitusjohtajan

Suomalaisen Skarta Groupin ja ruotsalaisen Nyab Sverigen yhdistyttyä uudeksi SkartaNyabiksi torstaina 31. maaliskuuta yhtiö on nyt myös saanut uuden, ruotsalaisen toimitusjohtajan.

Nyab Sverigen toimitusjohtajana vuodesta 2012 toiminut Johan Larsson on 1. huhtikuuta aloittanut SkartaNyabin toimitusjohtajana. Hän toimii myös yhtiön hallituksen jäsenenä. Larsson on syntynyt vuonna 1980.

Larsson omistaa 50 prosenttia Holding Investment Förvaltning i Luleå ab:sta, joka omistaa lähes 236 miljoonaa SkartaNyabin osaketta ja on sen suurin osakkeenomistaja 33,5 prosentin omistusosuudella. Lisäksi hän omistaa henkilökohtaisesti ja muiden määräysvaltayhtiöidensä kautta reilut 5 miljoonaa SkartaNyabin osaketta, joiden osuus yhtiön osakekannasta on 0,7 prosenttia.

”Tavoitteeni ja missioni yhdessä hallituksen kanssa on luoda arvoa osakkeenomistajillemme”, Larsson sanoo tiedotteessa.

”Toimiminen listattuna yhtiönä mahdollistaa tehokkaasti myös vahvaa orgaanista kasvuamme täydentävien yritysjärjestelyjen toteuttamisen. Tarkoituksemme ei ole olla perinteinen yritysten yhdistelijä, vaan keskitymme tunnistamaan, houkuttelemaan ja hankkimaan vain toimialan parhaita yhtiöitä, joiden kanssa meillä on samanlainen kulttuuri, ja jotka täydentävät ja parantavat palvelutarjontaamme kaikissa Pohjoismaissa”, hän jatkaa.

Skartaa aiemmin vetänyt Tuomas Hirvonen on siirtynyt uuden yhdistyneen yhtiön varatoimitusjohtajaksi ja on mukana myös johtoryhmässä. Integraatiojohtaja Hannu Mänty sekä strategia- ja kehitysjohtaja Jukka Raudasoja ovat jättäneet yhtiön 1. huhtikuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yhdistynyt SkartaNyab sai ruotsalaisen toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat