Kokeile kuukausi maksutta

Kartellissa ryvettynyt isännöintiala julkaisi uudet eettiset ohjeet – Nyt loppuu isännöitsijöiden hämmentävä rahastus taloyhtiöiden hankkeissa

Uudistuksen tavoitteena on Isännöintiliiton mukaan parantaa isännöinnin laatua ja lisätä luottamusta isännöintiin.

Isännöinnistä perittäviä maksuja on aiemmin vedetty ylöspäin siirtämällä painopistettä kiinteästä korvauksesta erillisveloitettaviin tehtäviin. Kuvituskuva: Catella.

Isännöinnin eettiset ohjeet toimivat lainsäädäntöä täydentävänä, alan sisäisenä sääntelynä. Kaikki Isännöintiliiton jäsenet ja isännöintialan isa-auktorisoinnin suorittaneet isännöintialan toimijat ovat sitoutuneet noudattamaan alan eettisiä ohjeita. Eettisten ohjeiden uudistuksella on pyritty selventämään ja tarkentamaan ohjeita, jotta niiden noudattaminen ja valvonta olisi yksiselitteisempää.

"Tavoitteena on lisätä ja parantaa luottamusta isännöintialaan. Ohjeet ovat entistä perusteellisemmat, koska on tärkeää, että isännöinti ja asiakkaat ymmärtävät eettisen toiminnan samalla konkreettisella tavalla", kuvaa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kartellissa ryvettynyt isännöintiala julkaisi uudet eettiset ohjeet – Nyt loppuu isännöitsijöiden hämmentävä rahastus taloyhtiöiden hankkeissa”

Viimeisimmät näkökulmat