Kokeile kuukausi maksutta

Konkurssiin menneiltä yrityksiltä jäi paljon kohteita kesken

Konkurssiin menneiltä Jusmarilta ja Oma Rakennukselta jäi iso määrä kohteita kesken.

Aikaisempi korjaustyömaa. Kuva: Jusmar

Konkurssiin ajautuneiden Rakennusliike Jusmarin ja Oma Rakennuksen konkurssipesissä joudutaan selvittelemään kesken jääneiden rakennusurakoiden tilannetta.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Konkurssiin menneiltä yrityksiltä jäi paljon kohteita kesken”

 1. Tässäkin asiassa ollaan valitettavasti Ruotsin tiellä eli vastaavan kokoisia rak.liikkeitä tulee menemään vielä useita nurin ennen kevättä. Oma veikkaus että jo ennen seuraavaa kuun vaihdetta kaksi lisää..

  1. Mietitäämpä tilannetta: keskisuuret korjausrakentajat ovat ahnehtineet töitä noususuhdanteessa ja silti on jäänyt vain hiluja kirstun pohjalle nousukkaina vuosina, kun materiaalit ja lainaraha oli edullisempaa. Nyt työkentän pienentyessä tullaan tilanteeseen että samasta nuuksion kansallispuiston wc:n punamullalla maalaamisesta tarjotaan 15 tarjousta joista hiace-jengiläisten tarjous on selvästi edullisempi vrt. Keskisuuret urakoitsijat konttoritäteineen ja muine yleiskuluineen, samaan aikaan kun kampaviinerien seasta ei kukaan ehdi paimentamaan sitä tekun toisen vuosikurssin mestarioppilasta joka vetää yksin työmaata, ostetun vastaavan ollessa pelaamassa hevosurheilua.

   Vahvat veikkaukset on täälläkin mitkä kippaa seuraavaksi mutta odotellaan uutisia.

  2. En ymmärrä miksi näitä ”p housuja” päästetään velkasaneeraukseen ja joka kerta kuitenkin lopputuloksena on konkurssi. Homma on mennyt aivan sairaaksi.

 2. Urakkalaskijat ovat erkaantuneet työmaiden erilaisuuksista ja vaikeusasteista. Tarkimman työmäärän saneeraustyömaan töistä pystyy antamaan vain kokeneimmat vastaavat mestarit. Vanhan liiton mesut.
  Rakennustarvikkeiden määrät pystyy laskemaan amk-insinööritkin.

 3. ”Selvitti hienosti saneerauksen”. Kaipaisin informaatiota siitä, kuinka paljon taloudellisia tappioita tuolloin kärsivät saneerausvelallisen tavaran- ja palveluntoimittajat.

Viimeisimmät näkökulmat