Kokeile kuukausi maksutta

Hintojen nousu on lykännyt remontteja

Lähitapiola kyseli suomalaisten remonttisuunnitelmista.

Yleinen hintojen nousu, rakentamisen kallistuminen ja epävarmuus taloustilanteesta siirtävät joskus remontteja.

Lähitapiolan kyselyn mukaan monet suomalaiset ovat joutuneet tänä vuonna lykkäämään tai supistamaan remonttisuunnitelmiaan. Taustalla on niin yleinen hintojen nousu, rakentamisen kallistuminen kuin epävarmuus taloustilanteesta. Siirtyneet peruskorjaukset, kuten putki-, katto- tai sähköremontit, voivat lisätä vesi- ja palovahinkojen riskiä.

Kesän Arjen katsaus -kyselyssä selvitettiin, millaisia remonttisuunnitelmia suomalaisilla on kotona tai mökillä lähiaikoina eli seuraavan parin vuoden aikana. Niistä, jotka kertoivat jonkinlaista suunnitelmia olevan, yli puolet (58 prosenttia) oli joutunut taloussyistä muuttamaan suunnitelmiaan alkuperäisestä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hintojen nousu on lykännyt remontteja”

Viimeisimmät näkökulmat